Loading...

Prodajemo imanje sa izlazom na Unu Bihać Pritoka

Prodajemo imanje sa izlazom na Unu Bihać Pritoka

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo imanje, kuću i zemljište sa izlazom na Unu, koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Pritoka, ulica Golubićki put. Imanje se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje kao i za druge svrhe odličnoj lokaciji, a od centra grada udaljena svega cca 5 km ili 5 minuta lagane vožnje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 2.900 m2, spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje. Prizemlje i sprat kuće su kompletno završeni, jako lijepo i kvaliteno namješteni i opremljeni a potkrovlje kuće je trenutno u roh-bau stanju te su potrebni radovi na završnom uređenju.

Sama parcela se proteže od pristupnog asfaltnog puta do rijeke Une na koju ima direktan izlaz u širini cca 25 metara. Cjelokupna parcela je ograđena i jako lijepo uređena sa zasadima raznog voća kojih ima 200 stabala što ovoj lokaciji daje poseban šarm i izgled a takođe dio dvorišta oko objekta je popločan i uređen.

Objekat posjeduje sve priključke komunalne infrastrukture a takođe u isti je ugrađen i solarni sistem napajanja električnom energijom što predstavalja značajnu uštedu za budžet domaćinstva. Objekat posjeduje i alarmni sistem i video nadzor, centralno grijanje (prvi sprat).

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena imanja po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share