Loading...

Prodajemo imanje u Sarajevu Rakovica

Prodajemo imanje u Sarajevu Rakovica

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ , na vrlo atraktivnoj lokaciji u Općini Ilidža u naselju Rakovica prodajemo porodično imanje sa sportskim sadržajima. Imanje se prostire na zemljištu površine 5.500 m2 od kojih je cca 4.700 m2 kompletno ograđeno zidanom ogradom visine cca 2,5 metra a nekih 800 m2 zemljišta je van ograde i naslanja se na ovaj kompleks. Na imanju se nalazi porodična kuća dimenzija 10 x 12 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje. U jednom dijelu prizemlja se nalazi garaža sa kotlovnicom a u drugom dnevni boravak sa kahinjom  i trpezarijom, kupatilo sa wc-om. Sprat kuće se sastoji od spavaće sobe sa izlazom na terasu i kupatila sa wc-om a u potkrovlju se nalazi spavaća soba, dnevni boravak i kupatilo sa wc-om.  Sa druge strane objekta, sa zasebnim ulazom, nalazi se i jedan apartman površine cca 45 m2.

Uz objekat i na samom imanju se nalaze razni sadržaji za odmor i rekreaciju.  Kompletan posjed je kultivisan, zasađen raznim zasadima voća i drugog ukrasnog bilja.

U jednom dijelu kompleksa nalazi se igralište za rukomet, mali nogomet i košarku sa manjim tribinama i drugi sadržaji za borilačke vještine. Igralište je dodatno osvjetljeno za noćne sadržaje kao i kompletno imanje.

Grijanje kuće riješeno je preko kotlovnice na tečno gorivo a objekat posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena kompletnog imanja će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share