Loading...

Prodajemo jednosoban stan u Sarajevu Bosanska

Prodajemo jednosoban stan u Sarajevu Bosanska

75.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju jednosoban stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Alipašino polje u ulici Bosanska , općina Novi grad. Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji koja je komunikacijski odlično povezana sa gradskim prevozom tj. neposredna blizina tramvaja i trolejbusa. U neposrednoj blizini takođe je i TC Bingo sa druge strane naselja je pijaca i kao i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet proda jeste stan površine 43 m2 plus lođa koji se nalazi na 8. spratu, po strukturi je jednosoban stan koji se može prilagoditi na jednoiposoban stan. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, predsoblja sa trpezarijom i kuhinjom sa  izlazom na lođu i sa druge strane je veliki dnevni boravak. Stan je dvostrano orjentisan Istok-Zapad a grijanje je centralno (toplane). Zgrada je uređena i pokrivena sa videonadzorom a stubište je uređeno.

Stan je u izvornom stanju ali je izuzetno dobro očuvan. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana iznosi 75.000 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share