Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Hamdije Kapidžića

Prodajemo kuću u Bihaću Hamdije Kapidžića

115.000KM

Opis nekretnine

Prodajemo kuću u Bihaću koja se nalazi na lokaciji Prekounje u neposrednoj blizini Željezničke stanice u ulici Hamdije Kapidžića. Radi se o jako mirnoj, za stanovanje odličnoj lokaciji bez puno buke a od centra grada udaljena svega 10-ak minuta lagane šetnje.

Predemet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne povrsine 899 m2 a od toga je 454 m2 građevinska parcela a ostatak 445 m2 je poljoprivredno zemljiste.

Dimenzije kuće iznose 8 x 9 metara a radi se prizemnom objektu koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije sobe, kupatila i wc-a i hodnika. Iza kuće se nalazi i pomoćni objekt dimenzija 3 x 8 metara tipa ljetne kuhinje, šupe i ostave. Kuća je nedavno renovirana a tom prilikom je urađena nova vanjska termo fasada (10 cm), nova vanjska PVC stolarija, novi krov (pokrov lim)…

Prilaz kuci je sa asfaltnog puta a cjelokupna parcela je ograđena i lijepo uređena te postoji mogućnost i proširenja objekta. Objekat posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnicka dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski a kuća ima i Građevinsku dozvolu.

Cijena kuće iznosi 115.000,00 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share