Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Jablanska

Prodajemo kuću u Bihaću Jablanska

320.000KM

Opis nekretnine

Prodajem kuću, stambeno-poslovni objekat, u Bihaću koja se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Jablanska. Kuća se nalazi na jako dobroj lokaciji kako za stanovanje tako i za eventualnu poslovnu djelatnost jer se nalazi na glavnoj magistralnoj cesti i ulazu/izlazu iz Bihaća sa velikim prometom vozila.

Predmet prodaje jeste kuća, stambeno-poslovni objekat, dimenzija 25 x 11 metara spratnosti prizemlje i dva sprata a koja se nalazi na zemljištu ukupne površine 700 m2.

U prizemlju kuće se nalazi poslovni prostor koji se sastoji od jedne velike prostorije odvojene kuhinje te još jedne prostorije koja može poslužiti kao kancelarija ili ostava i wc-a. U drugom dijelu prizemlja se nalazi trosobni apartman. Na prvom spratu se nalaze  dva trosobna apartmana koja su potpuno odvojena jedan od drugog. Na drugom spratu se takođe nalaze dva dvosobna apartmana. Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat sa garažom i ostavom.

Kuća posjeduje 12 soba, 6 mokra čvora, sedam kuhinja, dva balkona, garažu…. Ukupna netto korisna površina kuće iznosi cca 750 m2.

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena. Na ulazu u dvorište nalazi se velika kolska kapija od kovane ograde a dvorište je kompletno popločano. Kuća posjeduje vanjsku termo fasadu (10 cm), vanjsku PVC stolariju, centralno grijanje na lož ulje, sve priključke komunalne infrastrukture…

Zbog svoje lokacije i pozicije postoji mogućnost najma poslovnog prostora u prizemlju kao i mogućnost da se navedeni apartmani iznajme što bi budućem korisniku donosilo značajne prihode.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine iznosi 320.000 KM!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share