Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Klokot

Prodajemo kuću u Bihaću Klokot

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo kuću koja se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Klokot, ulica Brizovačka. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, a od centra grada udaljena svega cca 4 km ili 5 minuta lagane vožnje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 603 m2, spratnosti prizemlje i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, kupatila i wc-a, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe  i terase. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, dvije spavaće sobe, kupatila i wc-a i balkona.

Kuća je novije gradnje, izgrađena 2010./11. godine sa veoma kvalitetnim materijalima gdje su podne obloge laminat u sobama a hodnik i stepenište obrađeno keramičkim pločicama, vanjska PVC stolarija, centralno grijanje na drva, termo fasada (10 cm)… Objekat posjeduje priključke struje (trofazna), vode, interneta.

Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat dimenzija 8 x 6 metra  spratnosti prizemlje i potkrovlje gdje se u prizemlju nalazi garaža i ostava a u potkrovlju je otvoreni prostor.

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i lijepo uređena.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share