Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Luke

Prodajemo kuću u Bihaću Luke

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo kuću u Bihaću koja se nalazi na jednoj od najatraktivnijih i najboljih lokacija u gradu u naselju Luke u ulici Ferida Džanića. Kuća je smještena u jako mirnoj ulici i dovoljno udaljena od gradske buke i gužve gdje pruža idealne uvjete za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 580 m2 a dimenzije objekta iznose 9,70 x 8,80 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje.

U dijelu prizemlja kuće se nalazi garaža zatim wc, ostava, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Na spratu se nalaze dvije sobe, kupatilo i wc i balkon a u potkrovlju dvije sobe.

Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat dimenzija 3,5 x 2,5 metra gdje se nalazi kotlovnica na čvrsto gorivo. Kuća posjeduje i termo fasadu, pokrov je crijep (Bramac). Ukupna netto korisna površina objekta iznosi 177 m2.

Kuća posjeduje veliko i komforno dvorište koje je lijepo uređeno i zasađeno sa raznim ukrasnim biljem, sa dosta intime. Zbog toga je ova kuća i lokacija prilika za one koje žele da u strogom centru grada uživaju u komforu i prilagode isti u vrhunski stambeni objekat.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share