Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Midžić mahala

Prodajemo kuću u Bihaću Midžić mahala

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo kuću u Bihaću koja se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu u Midžić mahali u ulici Džemala Bijedića. Kuća se nalazi na jako lijepoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, u centru grada uz sve neophodne sadržaje za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 657 m2 a dimenzije kuće iznose 17,75 x 16,20 metara spratnosti prizemlje i sprat. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, dvije dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ostave i kupatila. Sprat kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, četiri sobe, garderobera, dva kupatila. Uz kuću se nalazi i garaža za dva vozila. U kući su razvedene instalacije grijanja u kombinaciji podno/radijatorsko grijanje.

Radi se o kući novije gradnje, koja je jako kvaliteno građena i uređena. Sama parcela je ograđena i dodatno zasađena čempresima što pruža dodatnu intimu samoj lokaciji.

Kuća posjeduje veliko i komforno dvorište koje je lijepo uređeno i zasađeno sa raznim ukrasnim biljem, sa dosta intime. Zbog toga je ova kuća i lokacija prilika za one koje žele da u strogom centru grada uživaju u komforu u vrhunskom stambenom objektu.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share