Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Ozimice I Koste Hermana

Prodajemo kuću u Bihaću Ozimice I Koste Hermana

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo kuću u Bihaću koja se nalazi na jednoj od najatraktivnijih i najboljih lokacija u strogom centru grada u naselju Ozimice I u ulici Koste Hermana. Kuća je smještena u jako mirnoj ulici u strogom centru grada a ipak dovoljno udaljena od gradske buke i gužve gdje pruža idealne uvjete za stanovanje.Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 677 m2 a dimenzije objekta iznose 15,60 x 15,75 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje.

U dijelu prizemlja kuće se nalazi veća garaža i kotlovnica iz kojih se može ući/izaći i iz kuće. U drugom dijelu prizemlja se nalazi natkriveni ulaz zatim ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i izlazom na jednu terasu, kuhinja sa izlazom na drugu terasu i kupatilo i wc. Na prvom spratu se nalazi stepenište, hodnik, četiri sobe, kupatilo i wc i dvije terase. U potkrovlju se nalazi predulaz i tri sobe.

Uz kuću se nalazi i poslovni objekat dimenzija 9 x 6 metara (prizemni objekat) koji je dosad bio u funkciji doktorske ordinacije a sastoji se od prijemnog dijela, zatim dvije prostorije te dvije wc kabine.

Kuća posjeduje jako veliko i komforno dvorište koje je lijepo uređeno i zasađeno sa raznim ukrasnim biljem, sa dosta intime. Zbog toga je ova kuća i lokacija prilika za one koje žele da u strogom centru grada uživaju u komforu i prilagodi isti u vrhunski stambeni objekat.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share