Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Ozimice I

Prodajemo kuću u Bihaću Ozimice I

159.000KM

Opis nekretnine

Prodajemo kuću u Bihaću koja se nalazi na jako atraktivnijoj lokaciji u centru grada u naselju Ozimice I u ulici Ferhad Paše Sokolovića. Kuća je smještena u jako mirnoj ulici u strogom centru grada a ipak dovoljno udaljena od gradske buke i gužve gdje pruža idealne uvjete za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 425 m2 spratnosti nisko prizemlje, prizemlje i sprat. U niskom prizemlju se nalazi garaža i kotlovnica sa centralnim grijanjem na lož ulje kao i sa novom peći i sistemom grijanja na pelet. Na prizemlju i spratu se nalaze u biti dva stana (sa zasebnim ulazima) po 110 m2.

Kuća posjeduje komforno dvorište sa dosta intime koje je kompletno ograđeno i lijepo uređeno. Objekat naravno posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture (struja, voda, gradska kanalizacija, internet, kablovska televizija…)

Ova kuća i lokacija prilika su za one koje žele da u strogom centru grada uživaju u komforu i prilagode isti u vrhunske stambene objekte.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena nekretnine iznosi 159.000,00 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share