Loading...

Prodajemo kuću u Bihaću Pritoka

Prodajemo kuću u Bihaću Pritoka

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo kuću koja se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Pritoka, ulica Golubićki put.    Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, a od centra grada udaljena svega cca 5 km ili 5 minuta lagane vožnje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.932 m2, spratnosti prizemlje i sprat. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila i wc-a, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe a u drugom dijelu prizemlja se nalazi i garaža kojoj se pristupa iz kuće. Sprat kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, dvije spavaće sobe, garderobera, kupatila i wc-a i dnevnog boravka.

Radi se o kuće novije gradnje koja je u potpunosti završena veoma kvalitetnim materijalima gdje su podne obloge parket u sobama a hodnik i stepenište obrađeno u granitu, vanjska PVC stolarija sa roletnama, centralno grijanje na pelet, termo fasada…

Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat dimenzija 6 x 4 metra tipa ostave. Cjelokupna parcela je kompletno ograđena a kući se prilazi direktno sa asfaltnog puta. Objekat posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budučeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share