Loading...

Prodajemo kuću u Fojnici Ostružnica

Prodajemo kuću u Fojnici Ostružnica

150.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju kuću u Fojnici koja se nalazi u naselju Polje – Ostružnica, udaljeno cca 3 km od Fojnice i oko 300 metara od glavnog puta.

Radi se o novoizgrađenom objektu dimenzija 13 x 9 metara, spratnosti podrum i  prizemlje, koja je  izgrađena 2020. godine. Kuća je izgrađena na zemljišnoj parceli površine 500 m2 pokraj koje protiče potok a prilaz je asfaltnim putem te ima i ulična rasvjeta.

Podrumska prostorija je dimenzija 13 x 4 metra, i tu se nalazi spremište za drva i zimnicu kao i ljetna kuhinja. Prizemlje se sastoji od predulaza, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupatila sa wc-om i još jedna velika soba sa izlazom na balkon.

Fasada na objektu je termo debljine 10 cm, stolarija je PVC, unutrašnja je drvena, podne obloge laminat i keramika. Grijanje je etažno na čvrsto gorivo a voda je iz lokalnog vodovoda velikog kapaciteta.

Kuća se prodaje u viđenom stanju te posjeduje svu tehničku dokumentaciju. Kuća nije još uvjek uknjižena (vrše se pripreme za tehnicki prijem objekta).

Vlasništvo čisto, cijena 150.000 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share