Loading...

Prodajemo kuću u Gradačcu

Prodajemo kuću u Gradačcu

750.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju kuću u Gradačcu na vrlo atraktivnoj lokaciji  na jezeru Vidara u neposrednoj blizini gradskog stadiona. Kuća se nalazi u ulici Šestog bataljona bb.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljištu površine 1.841 m2 a kuća je uknjižena tlocrtno 237 m2 a dimenzija kuće sa garažama iznosi 22,50 x 14,50 metara, spratnosti Po+P+1+Pk.

Podrum: kotlovnica na plin, kupatilo i wc-e za osoblje i mokri čvor za goste (muški i ženski). Prizemlje je uređeno kao poslovni prostor površine 160 m2, sa izlazom na terasu površine160 m2, kuhinja 20 m2, kancelarija 14 m2 i dvije garaže. Sprat kuce se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila sa wc-om, wc za goste i tri spavaće sobe a tu je i izlaz na terasu površine 30 m2 koja je zatvorena. Drugi sprat – visoko potkrovlje se sastoji od 7 soba i dva kupatila sa wc-ima.

Objekat je novije gradnje, pogodan je za ugostiteljstvo i turizam s obzirom da ima direkni izlaz na jezero Vidara. Objekat je urađen u visokom stilu kako materijala tako i opreme koja je ugrađena u isti.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena objekta iznosi 750.000 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share