Loading...

Prodajemo kuću u Ilijašu Podlugovi

Prodajemo kuću u Ilijašu Podlugovi

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju izuzetno lijepu i atraktivnu kuću prizemnicu sa okućnicom u naselju Podlugovi, općina Ilijaš. Kuća se nalazi u jako mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra Podlugova a od naplatnih rampi udaljena svega cca 400 metara.

Predmet prodaje jeste prizemna kuća dimenzija 12,00 x 17,50 metara sa uknjiženih 178 m2 korisne površine. Sastoji se od predsoblja – ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na veliku terasu, wc-e za goste, ostava, garderober, dvije spavaće sobe, jedna dječija soba, veliko kupatilo sa wc-om.

Uz kuću se nalazi garaža i ostava za alat koje imaju ulaz iz vana i iz kuće a sve je povezano bez potrebe izlaza vani. Kuća je novije gradnje a ista je rađena sa najkvalitetnijim materijalima te je dobila  do sada više nagrada kako za vanjsko uređenje tako i za izgled kuće i unutrašnji raspored. Kuća je takođe prilagođena invalidnim osobama jer je sve rađeno bez pragova i sve je u istom nivou, prilaz do garaže i ostave i takođe izlazak vani. Kompletna parcela je ograđena a prilaz je asfaltnim putem.

Dvorište kuće je uređeno sa raznim voćem i ostalim zasadima i takođe prilagođen hodni dio bez stepeništa. U dvorištu se nalazi i bunar sa pitkom vodom.  Kuća posjeduje i kotlovnicu, grijanje je rijeseno na struju (mono blok od 18 kW) a takodje je i klimatizirana sa dvije klime. Voda je gradski vodovod i kanalizacija.

Od zasada voća ima Jabuka, Kruška, Šljiva, Višnja, Trešnja, Dunja, Mušmula…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share