Loading...

Prodajemo kuću u Neumu Primorska

Prodajemo kuću u Neumu Primorska

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju kuću u Neumu koja se nalazi na lokaciji Surdup 2 u ulici Primorska. U neposrednoj blizini kuće nalazi se hotel Porat sa odličnim restoranom i nekoliko prodavnica na udaljenosti od cca 50 metara.

Predmet prodaj jeste duplex kuća koja se nalazi u drugom redu do mora a na udaljenosti cca 30 metara od kuće je plaža sa dovoljno prostora. Radi se o duplex kući gdje je sve odvojeno fizički i podijeljeno. Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 180 m2 a takođe kuća ima i korisnog prostora cca 180 m2 sa uključenim terasama. Kuća se sastoji od tri sprata – etaže i to prizemna u kojoj gdje se nalazi potpuno opremljena garsonjera sa zasebnim ulazom, kupatilom i manjom kuhinjom. Sprat – mezanin se sastoji od dnevnog boravka sa modernom kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i velikom tersom koja je nadkrivena sa screen-ovima sa strane. Sprat kuće se sastoji od tri spavaće sobe i kupatila.

Kuća ukupno posjeduje 4 spavaće sobe, tri kupatila i 1,5 kuhinja plus terase te ima komfor za smještaj 10 osoba. Svaka soba na spratu ima svoju terasu sa pogledom na more, svoju klimu, LCD tv itd… Takođe i dnevni boravak i garsonjera su klimatizirani a  ima i mobilna klima za terasu.

Dvorište kuće je lijepo uređeno sa zasadima Narandže, Maslina, Limuna, Šipak, Ružmarin, Lavanda i lako je za održavanje. Parking za kuću je riješen na dva mjesta, ispred kuće i još jedan iznad kuće na magistrali.

Kuća je temeljito renovirana prije 4,5 godina gdje je bukvalno sve novo urađeno od instalacija do obloga a krov je zamjenjen prije 2,5 godine.

Kuća je opremljena sa vrhunskom opremom i namjestajem i svim ostalim uređajima i mašinama  za unutrašnje i vanjsko održavanje.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena kuće biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share