Loading...

Prodajemo stan u nizu Sarajevo Koševo

Prodajemo stan u nizu Sarajevo Koševo

250.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju veoma atraktivan stan u nizu tipa kuće u Sarajevu koja se nalazi mirnom dijelu naselja Koševo u ulici Mustafe Busuladžića. Objeakt se nalazi na samom početku ulice u kojoj ima svega nekoliko kuća.

Predmet prodaje jeste stan u nizu tipa kuće koja se sastoji od ulaznog hodnika, radne sobe, kupatila, dnevnog boravka sa trpezarijom iz kojih se izlazi na balkon, dvije veće spavaće sobe, jedne manje spavaće sobe a kući takođe pripada i garažno mjesto od 12,5 m2 te dva parking mjesta ispred objekta. Uknjižena kvadratura objekta iznosi 99 m2 s tim što objekat posjeduje više korisne površine a balkoni i terase ne ulaze u navedenu kvadraturu. Iza objekta se nalazi ograđena betonska terasa od cca 4 m2.

Kao dodatnu pogodnost treba napomenuti da postoji mogućnost nadogradnje dodatnih 55 m2 što je i napravljeno na dosta identičnih objekata u naselju.

Krov stan – kuće se nalazi u odličnom stanju te je isti renoviran prije 10-ak godina.  Trenutno se grije na centralno električno grijanje na termo blok s tim što je kuća prvobitno bila na gradskim toplanama. Postoji mogućnost ponovnog priključka na gradske toplane bez naknadnih troskova.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena objekta iznosi 250.000 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share