Loading...

Prodajemo kuću u Sarajevu Kovači

Prodajemo kuću u Sarajevu Kovači

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju kuću u Sarajevu koja se nalazi na atraktivnom dijelu Starog grada u naselju Kovači koje je poznato po svojim kulturno historijskim znamenitostima. Odmah je iznad Baščarsije sa otvorenim pogledom na skoro cijeli grad. Kuća se nalazi u ulici Jekovac koja je izuzetno mirna i tiha (slijepa ulica) bez buke i galame, sunčana strana grada a kuće su tik jedna uz drugu što je i karakteristika za mahale.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine cca 300 m2 a dimenzije objekta iznose 15 x 15 metara, spratnosti suteren prizemlje i dva sprata. U suterenu se nalazi garaža za dva motorna vozila i kotlovnica  sa spremnikom za ogrev u kombinaciji je čvrsto gorivo i pelet. Prizemlje objekta ima zaseban ulaz a sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa izlazom na balkon i kuhinja sa trpezarijom.

Prvi sprat se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila sa wc-om, tri spavaće sobe, balkoni na južnoj strani sa pogledom na grad i stepenište za drugu etažu koje je identično kao i prvi sprat (dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo sa wc-om, tri spavaće sobe sa balkonima na južnoj strani i otvorenim pogledom na grad i Trebević) u dijelu dnevnog boravka ima i stepeniste za jedan galerijski kutak.

Kuća je rađena 2005. godine, uknjižena je i posjeduje svu tehničku dokumentaciju. Kuća je takođe dobro obezbijeđena fizički vanjskim ogradama, demirima na prozorima kao i prizemnom dijelu balkona a ima i alarmni sistem i video nadzor. Stolarija vanjska je PVC višekomorna, unutrašnja drvo visokog kvaliteta, podne obloge su obrađene parketom.

Grijanje je centralno sa kotlovnicom na pelet i čvrsto gorivo a imaju i bojleri na plin za svaku etažu. Uz kuću sa zapadne strane, imaju i dvije garaže za po jedno motorno vozilo.

Vlasnička dokumentacija uredna, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share