Loading...

Prodajemo kuću u Sarajevu Rajlovac Rječica

Prodajemo kuću u Sarajevu Rajlovac Rječica

275.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju kuću u Sarajevu koja se nalazi na teritoriji općine Novi Grad u naselju Rajlovac, tačnija lokacija Rječica. Kuća je okružena zelenilom i nalazi se u mirnom naselju, u blizini kafane „Dolina Mira“, na oko 5 km od Stupske petlje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 1.173 m2 a spratnost kuće je P+1+P+G površine 230 m2. Kuća posjeduje garažu, veliku terasu iznad garaže i više balkona.

U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kaminom, trpezarija, kuhinja, hodnik, wc. Na spratu je  veliko kupatilo, hodnik, ostava i 3 sobe. Potkrovlje nije opremljeno i ima površinu oko 75 m2 i može se opremiti kao npr. dobar dvosoban stan. Objekat posjeduje priključke vode, struje, kanalizacije, kablovske, interneta te ima i mogućnost priključka gasa…

Pored kuće na zemljištu se nalaze i 2 poslovna objekta (površina 130 m2 i 26 m2) – pogodna za različite namjene (prodavnica, radionica, skladište/magacin, ugostiteljski objekat, proširenje…) Iza kuće protiče potok/riječica.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine iznosi 275.000 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share