Loading...

Prodajemo parcele u Bihaću Pokoj

Prodajemo parcele u Bihaću Pokoj

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo imanje –  zemljište u Bihaću koje se nalazi na lokaciji Pokoj, tzv. „Stare Vrbe“ na lijevoj obali Une. Radi se o zaista prelijepoj lokaciji u miru i tišini sa otovrenim pogledom na rijeku Unu i okolna mjesta.

Predmet prodaje jeste zemljište koje je ispracelisano u više parcela različitih površina od 320 – 1.700 m2, koje imaju već probijen i nasut pristupni put a koji će se dodatno još više urediti. Zemljište se nalazi u nagibu sa otvorenim pogledom gdje se putem spušta prema rijeci Uni gdje će svi suvlasnici parcela dobiti svoj suvlasnički dio i na parceli koja izlazi direktno na rijeku Unu a koju će moći koristiti za odmor, rekreaciju, kupanje, roštiljanje…

Prilaz ovoj lokaciji je omogućen i autom preko naselja Brekovica gdje je makadamski put do ove lokacije u dužini od cca 1,5 km a takođe je moguć pristup preko rijeke Une iz naselja Pokoj (lađom ili splavom).

Cjelokupna lokacija je ograđena i jako lijepo uređena u prirodnom ambijentu i stilu same lokacije. Ova lokacija je idealna prilika za one koji žele u miru u prelijepom prirodnom ambijentu da izgrade budući dom ili vikendicu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski te je odmah prevodiva na budućeg kupca.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share