Loading...

Prodajemo poslovne objekte i zemljište u Bihaću Kombiteks

Prodajemo poslovne objekte i zemljište u Bihaću Kombiteks

Cijena na upit

Opis nekretnine

“Cicko nekretnine” prodaju poslovne objekte sa pripadajućim zemljištem u Bihaću u krugu bivšeg privrednog giganta Kombiteks. Predmetni poslovni kompleks se nalazi u Bihaćkom naselju Hatinac a radi se o nekadašnjem poslovnom kompleksu „Kombiteks“ u industrijskoj zoni grada.  Poslovni objekat se nalazi na jako dobroj lokaciji kao i samoj poziciji u cjelom kompleksu sa svom pripadajućom infrastrukturom a od centra grada udaljen je svega cca 1,5 km.

Predmet prodaje jesu dva poslovna objekta naziva “Nova upravna zgrada”, “Stara upravna zgrada” i “Predionica – zemljište uz privrednu zgradu”  koje se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 4.205 m2.

Nova upravna zgrada – dimenzija 26 x 49,85 spratnosti P+2. Svjetla visina objekta iznosi 3,96 metara a konstrukcijska visina 4,28 metara. Ukupna površina objekta po etažama iznosi:

  • Prizemlje: 1.139,72 m2
  • Sprat I: 514,89 m2
  • Sprat II: 514,89 m2

Ukupno: 2.169,50 m2

Stara upravna zgrada tlocrtnih dimenzija 11,90 x 48,00 metara, spratnosti P+1. Ukupna površina objekta iznosi 1.142,40 m2.

Predmetna nekretnina, poslovni objekti i pripadajuće zemljište, se prodaje u viđenom stanju sa dokumentacijom koja potvrđuje gore navedene parametre. Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena ovog poslovnog kompleksa će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

 

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share