Loading...

Prodajemo poslovni objekat u Sarajevu Ilidža

Prodajemo poslovni objekat u Sarajevu Ilidža

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju poslovni objekat u Sarajevu koji se nalazi na teritoriji općine Ilidža u naselju Sokolović kolonija u ulici Umihane Čuvidine bb (TC TRGOVKE). Radi se o izuzetno frekfentnoj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalazi osnovna škola, TC, Džamija i ostali sadrzaji…

Predmet prodaje jeste poslovni objekat u sklopu TC TRGOVKE koji je izgrađen na zemljišnoj parceli površine 664 m2, a spratnost objekta je prizemlje i potkrovlje koje je dijelom u sistemu “rau-bau”. Objekat je zamišljen kao Poliklinika s apotekom koja ima ulaz za pacijente Poliklinike i drugi ulaz za ostalo stanovništvo. Apoteka nije trenutno u funkciji ali je radila uspješno 13 godina.Prostor Apoteke je uknjižen sa 88 m2 a Poliklinike sa 176 m2 tlocrtno plus potkrovna etaža.

Namjena objekta je predvidjena: Apoteka, Stomatologija, Ambulanta ultra zvuka, Internistička ambulanta, Ambulanta obiteljske-porodične medicine i prijemna kancelarija (info pult).

Objekat poliklinike nije do sada bio u funkciji a ima dio opreme i Upotrebnu dozvolu. Opremljen je Talijanskim namještajem a podovi su izvedeni u skladu sa uputama struke i propisa koji regulišu tu djelatnost. Grijanje je kombinacija plin i struja.

Objekat je objezbijeđen videonadzorom i alarmom a ima i sistem vatro dojave. Parking prostor je  obezbijeđen za cca 10 mjesta.

Vlasnička dokumentacija je uredna a cijena objekta će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share