Loading...

Prodajemo poslovni prostor u Sarajevu Branilaca Sarajeva

Prodajemo poslovni prostor u Sarajevu Branilaca Sarajeva

500.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju poslovni prostor u Sarajevu u općini Centar u ulici Branilaca Sarajeva koji je trenutno u funkciji kao salon ljepote. Lokacija je izuzetno atraktivna zbog sadržaja na istoj , blizina BBI centar, Čobanija, Narodno pozorište, Sud i mnogi drugi sadržaji neophodni za normalan život.

Predmet prodaje jeste poslovni prostor koji se nalazi u prizemlju zgrade, površine 130 m2 od toga je 90 m2 u prizemlju i 40 m2 u suterenu koji su međusobno povezani. Prostor je kompletno renoviran, opremljen svom potrebnom opremom i uređajima za obavljanje ove djelatnosti.

U prizemnom dijelu prostora nalaze se 4 odvojene prostorije (mada mogu biti i spojene , kuhinja i sanitarni čvor. Suterenski dio prostora je u završnoj  fazi radova i može se prilagoditi ovoj ili drugim djelatnostima. Od opreme i uređaja u salonu se nalazi kompletan frizerski salon, salon za tretmane lica, solarij, masaže, pedikura, manikura … Grijanje prostora je etažno na plin.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena poslovnog prostora iznosi 500.000 KM sa svom opremom i uređajima.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share