Loading...

Prodajemo poslovno stambeni objekat u Kiseljaku

Prodajemo poslovno stambeni objekat u Kiseljaku

290.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju poslovno stambeni objekat na lokaciji Grahovci, općina Kiseljak na magistralnom putu od Sarajeva prema Kiseljaku.

Objekat je izgrađen na zemljišnoj parceli površine 1.385 m2, tlocrtna površina iznosi 346 m2 i okućnice ima 1.039 m2, a dimenzije objekta su 28 x 12 m, spratnosti suteren, prizemlje i sprat.

Suterenski dio je skladišni prostor koji ima zaseban ulaz i povezan je unutrašnjim stepeništem sa prizemnim dijelom objekta koji čini jednu cjelinu i nekada se je koristio kao salon namještaja. Spratni dio se sastoji od poslovnog prostora cca 250 m2 sa zasebnim ulazom koji je isto bio u funkciji salona namještaja i drugi dio cca 90 m2 takođe sa zasebnim ulazom koji prestavlja stan  koji se sastoji od 2 sobe, hodnika ,kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na balkon. Stan nije završen u sistemu je “RA-BAU”.

Objekat je izgrađen 2000. godine  a spratni dio 2001. godine. Objekat ima Upotrebnu dozvolu i sve priključke komunalne infrastrukture. Voda se crpi iz vlastitog bunara sa pumpom i hidranstskom mrežom velikog kapaciteta i pritiska iako do samog objekta se nalazi i priključak na gradski vodovod. Struja je sa industrijskim priključkom a kanalizacija je septička jama, grijanje objekta je riješeno na struju.

Ukupna površina poslovnog dijela iznosi 850 m2 a stambeni dio iznosi 90 m2. Uz objekat ima i sva potrebna tehnička dokumentacija koja je pratila izgradnju i uknjižbu objekta.

Vlasništvo čisto, cijena 290.000 KM!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share