Loading...

Prodajemo stambeno poslovni objekat u Bihaću Krupska

Prodajemo stambeno poslovni objekat u Bihaću Krupska

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo stambeno – poslovni objekat u Bihaću koji se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada u Krupskoj ulici, udaljen svega 50-ak metara od rijeke Une. Objekat je izgrađen 2018. godine za turističku djelatnost ali se može koristiti i kao stambeni objekat.

Radi se o novoizgrađenom stambeno – poslovnom objektu koji se sastoji od suterena, prizemlja i sprata ukupne netto površine 200 m2. U suterenu objekta se nalazi kotlovnica sa peći na pelet (35 kw), vešeraj, ostava i jedan apartman (hodnik, kupatilo i wc, čajna kuhinja, dnevni boravak sa sobom za spavanje).

U prizemlju objekta se nalazi drugi apartman koji se sastoji od hodnika, kupatila i wc-a, dnevne sobe sa kuhinjom i izlazom na terasu i spavaće sobe.

Na spratu objekta se nalazi treći apartman (hodnik, kupatilo i wc, dnevna soba sa kuhinjom i izlazom na terasu i spavaća soba). Uz apartman se nalazi i još jedna dvokrevetna soba sa kupatilom i wc-om.

Objekat je vrlo moderno izgrađen i uređen gdje su korišteni samo najkvalitetniji materijali te su podne obloge visokokvalitetna keramika (hodnici, kupatila i wc), stepeništa obložena Granitom sa Inox ogradom, visokokvalitetni laminat u sobama, vanjska termo fasada (10 cm), višekomorna vanjska PVC stolarija, gletovani zidovi…  Objekat raspolaže sa klima uređajima, grijanjem, internetom, TV…

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share