Loading...

Prodajemo stambeno poslovni objekat u izgradnji Bihać Prekounje

Prodajemo stambeno poslovni objekat u izgradnji Bihać Prekounje

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo stambeni objekat i stambeno – poslovni objekat  sa građevinskim zemljištem u izgradnji u Bihaću koje se nalazi na lokaciji Prekounje u ulici Hanovi. Predmetna lokacija se nalazi na jako lijepoj i mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini Željezničke stanice Bihać.

Predmet prodaje jeste već izgrađeni prizemni stambeni objekat površine 50 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, dnevne sobe, kuhinje i manje sobe sa ostavom kao i stambeno – poslovni objekat u fazi izgradnje dimenzija 19,00 x 9,80 metara spratnosti P+1+Pk. Na započetom stambeno poslovnom objektu su trenutno urađeni a.b. temelji i prva a.b. ploča, postavljeni ankeri za dalju izgradnju,  postavljeni priključci za dovod i odvod vode i kanalizacije, uređena građevinska parcela sa šljunčanim nasipom i ograđena sa čvrstom ogradom. Za navedeni stambeno – poslovni objekat u izgradnji posjedujemo Odobrenje za građenje.

Ova lokacija je idealna za one klijente koji žele da na gradskoj lokaciji izgrade svoj budući objekat a ipak da imaju dovoljno intime, mira i tišine.

Cijena predmetne nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share