Loading...

Prodajemo stan sa terasom Bihać Ozimice II

Prodajemo stan sa terasom Bihać Ozimice II

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimice 2 u ulici Trg zlatnih ljiljana. Stan je udaljen od samog centra grada nekoliko minuta hoda, a u neposrednoj blizini se nalazi Kantonalna bolnica, ambulante,  prodavnice Konzum i Bingo, pekare, apoteke, trgovacki centri “Bingo“ i „Fis“, te škole i vrtići. Parking ispred zgrade je besplatan i uvijek dostupan, kako za vlasnike tako i za goste.

Predmet prodaje jeste  stan površine 63 m2 plus velika natkrivena terasa (cca 28 m2) a koji se nalazi na trećem spratu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, ostave, komfornog dnevnog boravka i trpezarije, odvojene kuhinje, hodnika u kojem je smješten veliki ugradbeni plakar, kupatila i wc-a, spavaće sobe i velike natkrivene terase i šupe u podrumu zgrade.

Stanje stana je jako dobro, zamjenjen je novi parket (Hrast), nadograđena je velika terasa koja je trenutno u roh-bau stanju a koja pruža razne mogućnosti eventualnog proširenja stana ili samo uživanja na istoj. Ulazna vrata  zgrade se uvijek zaključavaju, te stanovi imaju interfone. Sam ulaz je izuzetno miran, čist i uredan.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share