Loading...

Prodajemo stan u Bihaću 48 m2 novogradnja

Prodajemo stan u Bihaću 48 m2 novogradnja

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo stan u Bihaću koji se nalazi u centru grada na veoma atraktivnoj lokaciji u ulici 5. Korpusa, udaljen od centra grada svega 5 minuta lagane šetnje. Stan se nalazi na jednoj od najboljih, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, dječija igrališta, ugostiteljski objekti…

Predmet prodaje jeste manji dvosoban stan u novogradnji površine 48,12 m2 koji se nalazi na trećem spratu zgrade. Stan se sastoji od hodnika (3,63 m2), sobe (10,39 m2), dnevnog boravka kuhinje i trpezarije (26,59 m2), kupatila i wc-a (4,09 m2) i lođe (3.42 m2).

Zgrada se ukupno sastoji od 8 stanova i jednog poslovnog prostora. Prilikom gradnje stambenih jedinica za prodaju, korišteni su materijali visoke kvalitete gdje su podne obloge od visokokvalitenog laminata, nova drvena unutrašnja stolarija, vanjska PVC višekomorna stolarija, keramika I klase ugrađena u kupatila i kuhinjski prostor, sanitarije, protivprovalna blidno vrata, razvedene instalacije za grijanje i pripremljeno za termo blok…

Po eventualnoj potrebi budućeg kupca postoji mogućnost spajanja ovog stana sa susjednim stanom površine 41,27 m2, te bi se u tom slučaju mogao dobiti extra komforni stan od 89,39 m2.

Svaki stan ima obezbjeđen parking prostor i šupu u prizemlju.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share