Loading...

Prodajemo stan u Bihaću Ozimice II

Prodajemo stan u Bihaću Ozimice II

105.000KM

Opis nekretnine

Prodajemo potpuno namješten i renoviran stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimicame 2. Stan je udaljen od samog centra grada nekoliko minuta hoda, a u neposrednoj blizini se nalazi Kantonalna bolnica, ambulante,  prodavnice Konzum i Bingo, pekare, apoteke, trgovacki centri “Bingo“ i „Fis“, te škole i vrtići. Parking ispred zgrade je besplatan i uvijek dostupan, kako za vlasnike tako i za goste.

Predmet prodaje jeste  stan površine 62 m2 koji se nalazi na trećem spratu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, ostave, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, degažmana, kupatila i wc-a i dvije spavaće sobe.

Stan je nedavno kompletno renoviran a tom prilikom je ugrađena  nova vanjska plastična stolarija sa roletnama kao i nova ulazna vrata. Kupaonica je ful renovirana (sve cijevi dovodne i odvodne su zamijenjene kao i instalacije struje), ugradbena kuhinja je urađena po mjeri i sadrži sve ugradbene elemente (napu, frižider, perilicu suđa, pećnicu).  Grijanje u stanu je na struju sa digitalnim Atlantic konvektorima koji štede struju, što troškove grijanja čini isplativijim nego grijanje na drva (iako postoji dimnjak i mogućnost grijanja i na drva).

Stan je i dodatno klimatiziran tako da se može u jesen i proljeće po potrebi  koristiti i za grijanje. Stan ima ostavu, te ugradbeni ormar u hodniku. Sav namjestaj je gotovo nov, jer je veoma kratko vrijeme koristen.U dnevnom boravku se nalazi francuski balkon, tako da je cijeli dnevni boravak dobro osvjetljen i prozračan .

Stan posjeduje veliku prostoriju na tavanu sa ormarom za stvari, te u podrumu  šupu kao i zajedničke prostorije na ulazu u zgradu. Ulazna vrata  zgrade se uvijek zaključavaju, te stanovi imaju interfone. Sam ulaz je izuzetno miran, čist i uredan.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana sa namještajem iznosi 105.000 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share