Loading...

Prodajemo stan u izgradnji u Sarajevu Otoka

Prodajemo stan u izgradnji u Sarajevu Otoka

291.400KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u izgradnji u Sarajevu koji se nalazi u naselju Otoka u stambeno – poslovnom kompleksu „Dijamant“ u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad. Projektovani stambeno-poslovni kompleks se estetski i oblikovno uklapa u postojeće okruženje već formiranog novog dijela naselja Otoka i dodatno ga obogaćuje svojom toplinom, formom i ambijentom, koja je postignuta projektovanjem svijetlih i prozračnih arhitektonskih elemenata.

Kompleks će se se sastojati od 3 lamele između kojih se nalazi uređena zelena površina. Vanjsko uređenje objekta je tretirano u kombinaciji popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem kojim se stvara prijatan ambijent za stanovanje. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa “Dijamant” zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Predmet prodaje jeste stan trenutno u izgradnji koji se nalazi u „Kula A“ na prvom spratu površine 124 m2 sa balkonom. Planirani useljenje je predviđeno za prvu polovinu 2020. godine a u ovoj fazi kupovine se može uticati na unutrašnji raspored stana kao i ostale detalje u samom stanu.

Cijena stana u ovoj fazi iznosi 2.350 KM/m2!

Dijeljenja:

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share