Loading...

Prodajemo stan u Sarajevu Asima Ferhatovića

Prodajemo stan u Sarajevu Asima Ferhatovića

228.750KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalazi u općini Centar u naselju Breka, ulica Asima Ferhatovića. Radi se o jako mirnoj i lokaciji odličnoj za stanovanje a u neposrednoj blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za stanovanje škole, fakulteti, dječiji vrtići, bolnica, supermarketi…

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 75 m2 plus tri balkona od kojih su dva zatvorena a koji se nalazi na prvom spratu zgrade i trostrano je orijentisan. Sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na balkon zatim spavaće sobe, dječije sobe i kupatila sa wc-om (obje sobe imaju izlaz na balkone).

Stan je kompletno renoviran a tom prilikom su zamjenjene nova stolarija unutrašnja i vanjska, instalacije struje vode i grijanja, podovi, zidovi…. Na vanjskim prozorima su drvene roletne sa elektropodizačima. Grijanje u stanu je centralno gradsko (toplane) a u kupatilu je urađeno podno grijanje.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stan iznosi 3.050 KM/m2 odnosno 228.750,00 KM!

 

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share