Loading...

Prodajemo stan u Sarajevu Hamdije Kresevljakovica

Prodajemo stan u Sarajevu Hamdije Kresevljakovica

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Skenderija u ulici Hamdije Kreševljakovića, općina Centar. Radi se o jednoj od najboljih i najatraktivnijih lokacija u centru grada gdje se u neposrednoj blizini nalaze i sve ostali sadržaji za normalno i ugodno stanovanje.

Predmet prodaje jeste stan površine 97 m2 koji se nalazi na prvom spratu a zgrada je Austrougarske gradnje u kojoj se nalazi samo 6 stanova i to dva po spratu. Stan se sastoji od predsoblja, tri sobe, kupatila, wc-a, kuhinje, trpezarije i ostave.

U stanu je razvedena plinska instalacija za grijanje sa tri peći a takođe renovirano je kupatilo, wc i kuhinja sa svim instalacijama a zamjenjena je i vanjska PVC stolarija.

Stan posjeduje jedno parkirno mjesto u zajedničkom dvorištu zgrade te posjeduje i podrumsku prostoriju te proporcionalno površini stana i dio tavanskog prostora.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skaldu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share