Loading...

Prodajemo stan u Sarajevu Otoka novogradnja

Prodajemo stan u Sarajevu Otoka novogradnja

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalazi u novoizgrađenom stambenom kompleksu u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad. Kvalitet mikrolokacije je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije dovoljno udaljene od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu novog dijela naselja Otoka, a u neposrednoj blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom Zdravlja Kumrovec ( 220 m), Osnovna Škola Čengić Vila I ( 500 m), Srednja Elektrotehnička škola (600 m), Olimpijski Bazen Sarajevo ( 650 m), benzinske pumpe ( 650 m), Elpi Komerc ( 50 m), Domod ( 50 m), Tržni Centar Otoka ( 550 m), Tržni Centar Bingo ( 250 m), banke ( 400 m), apoteke ( 400 m), Pijaca Otoka ( 250 m), restorani ( 400 m), vjerski objekti ( 500 m), kao i mnogi drugi sadržaji.

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 77,40 m2 koji se nalazi u lameli „B“ na 9. spratu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, velike spavaće sobe, druge spavaće sobe, kupatila sa wc-om i balkona gdje sve prostorije imaju izlaz na isti.

Stan je južno orijentisan sa dosta svjetla i sa otvorenim pogledom. Stan se prodaje sa namještajem a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share