Loading...

Prodajemo stan u Sarajevu Patriotske lige

Prodajemo stan u Sarajevu Patriotske lige

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Koševo u ulici Patriotske lige, na veoma mirnoj lokaciji sa puno sigurnosti i privatnosti. Stan se nalazi u zgradi sa pet stanova gdje  ustvari sprat predstavlja i jednu stambenu jedinicu. Okruženje stana je veoma mirno sa dosta zelenila oko zgrade sa komfornim dvorištem kao i dobro rješenim parking prostorom. U neposrednoj blizini se nalaze bolnica, fakulteti  Arhitektura, Građevina, Medicina, Stomatologija kao i ostali sadržaji neophodni za ugodno stanovanje i život.

Predmet prodaje jeste stan površine 117 m2 koji se nalazi na drugom spratu, sa tri balkona, dvostrano je orijentisan i sa dosta svjetlosti. Sastoji se od predsoblja, vešeraja, kuhinje sa trpezarijom i izlazom na balkon koji je sada zatvoren i pretvoren u ostavu zatim dnevnog boravka sa velikom trpezarijom i izlazom na balkon, tri spavaće sobe od kojih jedna ima balkon te kupatila sa wc-om. U suterenskom dijelu zgrade nalazi se velika ostava površine 25 m2 a parking prostor obezbeđen je ispred zgrade.

Stan je nedavno kompletno renoviran a tom prilokom su urađene sve nove instalacije  grijanja, vode, kanalizacije i struje. Unutrašnja i vanjska stolarija je uradjena od veoma kvalitetnog drveta, ulazna vrata sigurnosna sa kamerom. U stanu ima dosta ugradbenih plakara, kuhinja, ostave itd… Stan se može još dodatno proširiti sa jednom garsonjerom od 33 m2 što bi onda činilo cjelinu od cca 150 m2. U stanu ostaju svi ugradbeni elementi kao i kuhinja.

Vlasnistvo je čisto, cijena na upit!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share