Loading...

Prodajemo stanove u novogradnji u Bihaću Ivana Franje Jukića

Prodajemo stanove u novogradnji u Bihaću Ivana Franje Jukića

1.650KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ Vam predstavljaju jedan novi projekat u Bihaću koji će dodatno upotpuniti i oplemeniti jednu jako atraktivnu lokaciju u gradu a nalazi se u ulici Ivana Franje Jukića u neposrednoj blizini Kantonalne bolnice Dr. Irfan Ljubijankić.

U ponudi se nalazi 48 stanova sa idealno iskorištenim prostorom a kvadratura stanova se kreće od 43 m2 do 63 m2 s tim da se u toku gradnje prema potrebi i želji kupca  može iskombinovati kvadratura i prostor i koji trenutno nisu predviđeni. Spratnost objekta je P+6.

Vrhunski kvalitet gradnje sa izvrsnim arhitektonskim dizajnom osigurat će zadovoljstvo svih kupaca. Predviđen završetak radova je do kraja 2021. godine.

Prednost kupovine u ovoj fazi radova je mogućnost izbora materijala, kvadrature i opremljenosti po želji kupca. Grijanje je etažno podno,vanjska stolarija kao i unutarnja najbolje kvalitete, podovi i keramika u ovoj fazi radova takođe mogu biti u skladu sa željama kupca.

Našim kupcima nudimo vise mogućnosti kupovine, a sve u skladu sa dogovorom sa izvođačem radova. Također, kupcima koji rade u inostranstvu obezbjedili smo mogućnost kreditiranja po povoljnim uslovima.

Cijena stanova iznosi 1.650,00 KM/m2 sa uračunatim PDV-om u cijenu!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share