Loading...

Prodajemo troiposoban stan u Bihaću Kineski zid

Prodajemo troiposoban stan u Bihaću Kineski zid

190.000KM

Opis nekretnine

Prodajemo stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Harmani u zgradi tzv. „Kineski zid“. Stan se nalazi na jednoj od najboljih, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, dječija igrališta, ugostiteljski objekti…

Predmet prodaje jeste troiposoban stan površine 91 m2 koji se nalazi na sedmom spratu zgrade a zgrada posjeduje lift. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, jednog kupatila sa wc-om, degažmana, tri sobe, drugo kupatilo sa wc-om, kuhinja i trpezarija i dnevni boravak sa izlazom na komforni balkon koji je zatvoren stolarijom a stanu pripada i šupa u prizemlju zgrade.

Radi se o jako lijepom i komfornom stanu koji je jako dobro održavan sa renoviranim kupatilima i elektro i vodo instalacijama a u kojem može da živi višečlana porodica.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share