Loading...

Prodajemo trosoban stan Husrefa Redžića

Prodajemo trosoban stan Husrefa Redžića

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji Ciglane, ulica Husrefa Redžića, općina Centar. Radi se o jednoj od najboljih gradskih lokacija gdje se u neposrednoj blizini nalaze svi neophodni sadržaji za stanovanje.

Predmet prodaje jeste trosoban stan koji se nalazi na prvom spratu zgrade, površine 78 m2  plus zatvorena terasa (8,5 m2) u kojoj je riješeno i grijanje. Stan je komforan, po strukturi je trosoban a uz stan u hodniku zgrade se nalazi i pripadajuća ostava površine 6 m2.Stan se sastoji od predsoblja u kojem se nalaze ugradbeni plakari i toalet. Zatim dnevni boravak sa izlazom na zatvorenu terasu, trpezarije i kuhinje. Drugi dio stana se sastoji od degažmana sa dvije spavaće sobe, kupatila sa wc-om i ostave.

Stan je nedavno kompletno renoviran, ulazna vrata su blindo – protivprovalna, stan je dodatno zaštićen alarmnim sistemom, vanjska stolarija je višekomorna mahagoni sa vanjskim roletnama, podovi parket, kupatilo i wc visoko kvalitetna keramika. Grijanje stana je centralno (toplane).

U stanu ostaje kuhinja koja je rađena po mjeri i ugradbeni plakari.

Vlasništvo čisto, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share