Loading...

Prodajemo trosoban stan u novogradnji Sarajevo Otoka Dijamant

Prodajemo trosoban stan u novogradnji Sarajevo Otoka Dijamant

186.760KM REZERVISANO

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalaze u naselju Otoka u stambeno – poslovnom kompleksu „Dijamant“ u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad. Projektovani stambeno-poslovni kompleks se estetski i oblikovno uklapa u postojeće okruženje već formiranog novog dijela naselja Otoka i dodatno ga obogaćuje svojom toplinom, formom i ambijentom, koja je postignuta projektovanjem svijetlih i prozračnih arhitektonskih elemenata.

Predmet prodaje jeste stan koji se nalazi u lameli “C” dvostrano je orijentisan, nalazi se na 6. spratu a njegova  površina iznosi 81,20 m2, po strukturi je trosoban stan. Sastoji se od ulaza (4,94 m2), dnevnog boravka sa trpezarijom (29,85 m2), kuhinje (9,09 m2), degazmana (1,12 m2), kupatila (5,89 m2), soba 1 (13,75 m2), soba 2 (12,47 m2), lođa-balkon (4,09 m2).

Radi se o veoma komfornom trosobnom  stanu koji je dobro pozicioniran sa dosta svjetlosti. Stan a i sama zgrada su dobro sigurnosno pokriveni sa interfonom sa kamerom a u hodniku ima predulaz samo za dva stana.

Kao podna obloga u sobama  je lamelni parket debljine 14mm dok su u kupatilu urađene keramičke pločice I klase. Zidovi kupatila su keramičke pločice I klase a ostatak stana je obojan disperzivnim bojama. Ulazna vrata u stan su protuprovalna metalna “Blindo” vrata.

Vanjska stolarija je od petokomornih PVC profila sa dvoslojnim termopan staklima izvrsnih termoizolacionih svojstava i alumijskim roletnama. Sanitarije i keramika su visoke kvalitete. Svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju vode i struje. Električni bojler za grijanje vode. Grijanje stana je centralno Toplane a stan je i klimatiziran.

Cijena stana iznosi 2.300 KM/m2 sa uključenim PDV-om u cijenu što budućem kupcu predstavlja dodatnu pogodnost i uštedu prilikom kupovine!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share