Loading...

Prodajemo ili mjenjamo vikendicu na Vlašiću

Prodajemo ili mjenjamo vikendicu na Vlašiću

220.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju ili mjenjanju vikend objekat koji se nalazi na Vlašiću, u neposrednoj blizini bebi sky lifta, drugi red do glavne ceste.

Predmet prodaje jeste objekat dimenzija  6,00 x 7,40 metara spratnosti suteren, prizemlje i sprat izgrađen 2010. godine a koji se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 276 m2. Ukupna korisna površina objekta iznosi 95,33 m2.

Objekat je apartmanskog tipa koji se u biti sastoji od tri apartmana odnosno na svakom spratu se nalazi po jedan apartman. Suterenski dio je apartman koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na terasu zatim spavaće sobe, kupatila sa wc-om, ostave i kotlovnice na pelet. Prizemlje objekta i sprat  je identičan kao i suterenski dio samo što imaju balkone a spratovi su međusobno povezani sa stepeništem.

Objekat je kompletno završen, uknjižen i namješten i prodaje se u viđenom stanju. Grijanje je etažno na pelet iako u svakom apartmanu ima i dodatno kamin na čvrsto gorivo, voda i kanalizacija su gradska, vanjska fasada je termo. Podne obloge su parket i keramika, vanjska stolarija PVC, unutrašnja drvena a unutrašnje stepenište je takođe obloženo sa drvetom. Objekat ima i dodatnu zaštitu na vanjskim otvorima.

Vlasnčka dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena objekta iznosi 110.000 Euro. Postoji i opcija zamjene za apartman na Jadranskoj obali!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share