Loading...

Prodajemo vikendicu u Bihaću Zavalje

Prodajemo vikendicu u Bihaću Zavalje

68.000KM

Opis nekretnine

Prodajemo vikendicu u Bihaću koja se nalazi na odličnoj lokaciji u planinskom ambijentu u naselju Zavalje. Vikendica se nalazi na zaista prelijepoj i jako mirnoj lokaciji okružena šumom i zračnom banjom.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 560 m2, spratnost vikendice je suteren, prizemlje i potkrovlje a dimenzije objekta iznose suteren (5,40 x 6,0 metara), prizemlje (12,10 x 10,40 metara), potkrovlje (5,40 x 7,20 metara).

U suterenu objekta se garaža, prizmlje se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i wc-om u kući a u drugom dijelu prizemlja se nalazi ljetna kuhinja sa pecarom a u potkrovlju se nalazi spavaca soba. Vikendica je izgrađena 2010. godine od čvrstih i kvalitetnih materijala te posjeduje priključak struje a iza vikendice se nalazi i rezervar za vodu koji je ukopan a koji je dovoljnog kapaciteta za normalu upotrebu.

Sama parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena, sa otvorenim pogledom na okolinu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, vikendica posjedu i Građevisnku dozvolu a cijena vikendice iznosi 68.000 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share