Loading...

Prodajemo vikendicu u Sarajevu Rakovica

Prodajemo vikendicu u Sarajevu Rakovica

130.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju vikendicu u neposrednoj blizini Sarajeva u općini Ilidža, na lokaciji Rakovica, Šamin gaj. Objekat se nalazi na zaista lijepoj i mirnoj lokaciji sa svom potrebnom infrastrukturom za normalan i ugodan život.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.515 m2 a dimenzije objekta iznose 5,5 x 7,5 spratnosti podrum, prizemlje i potkrovlje. U podrumu objekta se nalazi ostava a prizemlje se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i kupatila sa wc-om. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon a u potkrovlju se nalazi velika spavaća soba sa izlazom na balkon i jedna dječija soba.

Iza objekat vikendice se nalaze i dva pomoćna objekta,  šadrvan sa roštiljnicom i ostava (šupa). Objekat je uknjižen i ima sve priključke komunalne infrastrukture  (struja, voda, jedino je kanalizacija septička jama) te je dodatno obezbijeđen sa alarmnim sistemom. Prilaz do vikendice je asfaltnim putem  sa uličnom rasvjetom a cjelokupna okućnica je ograđena,  kultivisana i lijepo uređemna sa zasadima voća i ukrasnog bilja i cvijeća. Objekat ima i dodatno snadbjevanje sa vodom ( kaptaza sa hidropakom).

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine iznosi 130.000,00 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share