Loading...

Prodajemo zemljište sa izlazom na Unu Bihać Pokoj

Prodajemo zemljište sa izlazom na Unu Bihać Pokoj

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo zemljište sa izlazom na rijeku Unu u Bihaću koje se nalazi na lokaciji Pokoj, tzv. „Stare Vrbe“ na lijevoj obali Une. Radi se o zaista prelijepoj lokaciji u miru i tišini sa otovrenim pogledom na rijeku Unu i okolna mjesta.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 2.227 m2 koje se sastoji od dvije parcele koje se nalaze jedna uz drugu i to:

  • Parcela površine 925 m2 koja je pravilnog pravougaonog oblika. Zemljište ima direktan prilaz Uni u dužini cca 15 – 17 metara.
  • Parcela površine 1.302 m2 koja je pravilnog pravougaonog oblika. Zemljište ima direktan prilaz Uni u dužini cca 25 – 28 metara.

Samo zemljište je ravno a uz parcelu se nalaze i priključci struje i vode. Prilaz ovoj lokaciji je omogućen i autom preko naselja Brekovica gdje je makadamski put do ove lokacije u dužini od cca 1,5 km a takođe je moguć pristup preko rijeke Une iz naselja Pokoj (lađom ili splavom).

Postoji mogućnost da se zemljište kupi u jednom komadu dakle svih 2.227 m2 ili pojedinačne parcele od 925 m2 i 1.302 m2.

Ova lokacija je idealna prilika za one koji žele u miru u prelijepom prirodnom ambijentu da izgrade budući dom ili vikendicu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski te je odmah prevodiva na budućeg kupca.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share