Loading...

Prodajemo zemljište u Bihaću u blizini Une Lohovo

Prodajemo zemljište u Bihaću u blizini Une Lohovo

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo zemljište u Bihaću koje se nalazi u turističkom naselju Lohovo. Plac se licem, u dužini od 100 m, nalazi na magistralnoj cesti prema graničnom prijelazu Užljebić (R Hrvatska) a u blizini se nalazi i aerodrom Bihać (koji je u izgradnji) etno selo „Natura Art“ kao i mnogi drugi sadržaji.

Predmet prodaje jeste zemljište površine 4.700 m2. Parcelu čine dvije etaže, s izgrađenim podzidima od liskovačkog kamena. Plac je u cjelosti ograđen i na istom se nalaze visoki čempresi i hrastovi koji daju hladovinu ljeti i privatnost.

Prilaz parceli i predviđeni parking su, također, ograđeni liskovačkim kamenom. Na placu se nalazi već izgrađena temeljna betonska ploča za kuću ili vikendicu, kao i šaht (priključak za vodu). S druge etaže placa, koja je ravna i široka (pogodna za izgradnju svih vrsta objekata), pruža se predivan pogled na rijeku Unu i turističke atrakcije u lohovskoj dolini (Japodski otoci i dr.), te je u neposrednoj blizini i Nacionalni park Una.

Ovaj plac pruža jedinstvenu priliku za izgradnju jednog ili više turističkih sadržaja (vikendica, kuća, bungalova, bazena i dr) u ambijentu potpune privatnosti i prelijepog prirodnog okruženja.

Obezbijeđeni su elektro i komunalni priključci. Vlasništvo 1/1 i odmah se može prenijeti.

Više informacija na broj telefona: 061/603-350.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share