Loading...

Prodajmo apartman na Bjelašnici Babin Do

Prodajmo apartman na Bjelašnici Babin Do

135.884KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju apartmane na Bjelašnici u novoizgrađenom objektu u blizini ski staze na lokaciji Babin Do.  Objekat sadrži ukupno 7 etaža, te 62 apartmana različitih površina od cca 46 m2 pa do cca 61 m2.

Predmetni apartmani se nalaze u blizini hotela “Bjelašnica”, te se iz većine istih pruža izuzetno lijep pogled na glavnu skijašku stazu na Bjelašnici, kao i na veći dio lokaliteta Babin Do. Apartmani su udaljeni cca 30 km od centra Sarajeva, pa obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji.

Standard:

Konstrukcija objekta je monolitno armirano betonska koju u vertikali čine AB stubovi i zidovi. Horizontalna konstrukcija se sastoji od AB monolitnih ploča i greda, ramova, a ispunski zidovi su građeni od opečne cigle u blokovima.

Krov objekta je projektovan kao kosi, sa blagim nagibom koji prati kosinu okolnog terena. Fasada je termički izolovana, debljine 15 cm sa izvrsnim toplotno – izolacijskim svojstvima. Ugrađena je trenutno najbolja vanjska PVC stolarija dostupna na tržištu marke „REHAU“ sa šestokomornim profilom, a upotpunjena je troslojnim, izo staklom sa „Low-E“ efektom.

Plinsko etažno grijanje je obezbijeđeno sistemom razvoda “REHAU”, preko „Vaillant“ plinskog bojlera i “Vaillant” radijatora. Ugrađena su  protuprovalna, protupožarnim i zvučno izolovana ulazna vrata sa AB bravom.

Kupatilo je kompletno opremljeno sa umivaonikom, visećom WC šoljom, ugradbenim vodokotlićem, setom za umivaonik, te tuš kadom ili tuš kabinom.

Vertikalna komunikacija je obezbijeđena putem stubišta obloženog kvalitetnim kamenim pločicama od bračkog kamena i upotpunjenog inox ogradama, kao i liftom. Objekat posjeduje sve vrste vodovodnih, električnih, plinskih i telekomunikacijskih priključaka sa zasebnim brojilima za mjerenje potrošnje.

Predmet prodaje jeste apartman koji se nalazi na četvrtom spratu objekta a radi se o dvosobnom apartmanu površine 48,53 m2. Sastoji se od hodnika (4,60 m2), kupatilo (4,12 m2), dnevni boravka i kuhinja (26,28 m2), spavaća soba (10,95 m2), lođa (2,58 m2).

Cijena apartmana iznosi 2.800 KM/m2!

 

 

 

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share